MANİSA / ALAŞEHİR - Alaşehir Fen Lisesi

Alaşehir Fen Lisesi´nin Misyonu ve Vizyonu

Misyonumuz

Alaşehir Fen Lisesi öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Fen Lisesi Kalitesiyle sunmak için varız.

Vizyonumuz

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle ilçemiz ve Türkiye genelinde" Başarılı ve Örnek Okul" olmaktır.

Yayın: 24.10.2018 - Güncelleme: 22.09.2022 09:01 - Görüntülenme: 872